Hvorfor gør du det Trine ?

Hjemmeside .. Blog .. Hvorfor !? 

Jeg er indimellem blevet spurgt, både af dem jeg kender, men også af andre, om hvorfor jeg skriver. Hvorfor jeg fortæller og hvorfor jeg deler med alle andre ⁉️

Det er der flere grunde til.. ;

JEG HAR SOM MÅL, AT DELE MIN EGEN VIDEN OG ERFARING MED DIG! 

Dig som er ramt af sygdom der forandrer tilværelsen, eller dine pårørende.. Jeg ønsker at skabe tryghed og forståelse af den simple grund, at jeg manglede det samme selv!! 

Ønsker at gøre en forskel for andre. 

Jeg har i mit arbejdsliv altid haft med det pædagogiske at gøre. Jeg brænder for, at kunne gøre en forskel for børn gennem deres trivsel og udvikling, og det har været min hverdag i rigtig mange år. 

Min sygdom, som brød ud med bål og brand i 2011 og som satte en brat stopper for mit "almindelige" sunde og raske liv, med fart over feltet og masser af jern i ilden, har fyldt enormt meget siden da.

Alt er blevet forandret. Mit arbejdsliv og mit privatliv er blevet forandret... 

..men jeg er stadig den samme person, med det samme indhold og med de samme værdier -som f.eks, at ville gøre en forskel for andre -gennem viden og gennem egne erfaringer.

Interview med gigtforeningen. 

Jeg kan lide at skrive. At formulere mig på skrift. At fortælle på skrift.. 

Jeg har brugt mange aftener ved tastaturet, med kaffe i kruset og stearinlyset tændt.

I lang tid havde jeg ikke nogen særlig idé om, at det jeg skrev skulle bruges til noget. Det var ikke noget jeg havde planlagt på forhånd, at mine tekster skulle blive til en hjemmeside/blog. 

I december 2017 blev der lavet et interview med mig, som blev udgivet i gigtforeningens weekendhistorier. 

Jeg oplevede efterfølgende, at rigtig mange gav udtryk for, at det gav dem noget positivt, at læse min historie. Jeg oplevede, at andre gigtpatienter kunne spejle sig i en del af min historie. 

Oplevelsen af dette gjorde, at tanken om at oprette en hjemmeside/blog blev til.

Da jeg blev syg, følte jeg mig meget alene i min nye livssituation. Jeg havde 1000 spørgsmål, vidste ikke noget om noget som helst, og der var ingen der kunne svare. Jeg mødte masser af støtte og havde familie og venner omkring mig, men ingen kunne af gode grunde sådan rigtigt sætte sig ind i min situation, for det var kun mig der oprigtigt kunne mærke og opleve hvordan det hele var! ..og det var ensomt. 

"Hvis jeg kunne, ville jeg skrive det hele på et stykke papir, folde det sammen og sende det 7 år tilbage, adresseret til mig selv" citat: Strange Skov 

Jeg håber, at jeg ved at dele min viden og erfaring, kan gøre en forskel for andre! 

Jeg bearbejder mine egne oplevelser gennem tastaturet. 

"Men hvad får DU SELV ud af at oprette sådan en hjemmeside/blog?" 

Der skal et godt helbred til at være syg!, og jeg skal være den første til at understrege, at det er sådan det er! 

Det har været benhårdt, at komme fra dag 1 i mit sygdomsforløb og til idag..det er stadig hårdt. At være syg er en daglig kamp på mange felter. 

Når jeg skriver om mine egne oplevelser og erfaringer, oplever jeg ofte, at oplevelser ligesom "falder på plads". 

Det er ren terapi for mig ligesom en gåtur gennem skoven kan være eller et par timer ved klaveret ✔

 

"Fjenden man kender, er kun halvt så farlig"